Tekoäly

Kouvolan dekkaripäivien 2024 kirjoituskilpailu julkistettu

Kouvolan dekkaripäivien 2024 kirjoituskilpailu julkistettu

Tekoäly

Kouvolan XXVII Dekkaripäivillä julkistettiin uusi rikosaiheinen kirjoituskilpailu. Kilpailun aihe on Tekoäly ja rikos

Rikosaiheisen kirjoituskilpailun 2024 kilpailuohjeet:

1. Kirjoita suomenkielinen novelli, pienoisnovelli tai raapale aiheesta ”Tekoäly ja rikos.” Tekstin voi nimetä vapaasti ja aihetta saa tulkita laajasti. Älä käytä otsikkona kilpailun nimeä ”Tekoäly ja rikos”.
2. Tekstien tulee olla ennen julkaisemattomia ja jokainen kirjoittaja voi osallistua kilpailuun vain yhdellä tekstillä.
3. Tekstin pituuden tulee olla 100–1500 sanaa.
4. Tallenna valmis kilpailuteksti muokattavana tekstinä (Word, Open Office, Libre Office) tai Rich Text Format -muodossa (rtf). Kilpailuun ei hyväksytä pdf -tiedostoja.
5. Käytä kilpailutekstissä nimimerkkiä ja liitä kilpailuteksti sähköpostin liitetiedostoksi. Laita postin otsikoksi ”Dekkaripäivien kirjoituskilpailu” ja viestiin oikea nimesi ja yhteystietosi. Älä laita oikeaa nimeäsi tekstitiedostoon.
6. Lähetä kilpailutekstisi viimeistään 31.12.2023 sähköpostitse osoitteeseen kirjoituskilpailu2024@dekkaripaivat.fi.
7. Kilpailu on avoin kaikille ja siinä on omat sarjat aikuisille ja alle 18-vuotiaille nuorille. Jos osallistut nuorten sarjaan, kirjoita sähköpostin otsikoksi ”Dekkaripäivien kirjoituskilpailu, nuorten sarja”.
8. Dekkaripäivien esiraati seuloo kirjoituksista parhaat 15-30 tekstiä, joista julkaistaan vuoden 2024 antologia. Eri tekstityypit arvioidaan samanarvoisesti.
9. Antologiaan valittujen kilpailutekstien otsikot julkaistaan Dekkaripäivien verkkosivuilla 1.3.2024 mennessä.
10. Osallistumalla kilpailuun annat luvan tekstin kieliasun tarkastamiseen.
11. Vieraileva päätuomari valitsee antologiaan valituista teksteistä 1-3 sekä mahdollisen nuorten sarjan voittajan. Kouvolan kaupunginkirjasto palkitsee voittajat pienellä rahapalkinnolla tai lahjakortilla Kouvolan XXVIII Dekkaripäivillä kesäkuussa 2024.

Anne

Vastaa