Dekkariteltta kohoaa Keskuspuistoon

Kouvolan Dekkaripäivät nostaa vahvasti esille luontoteeman, siksi myös Dekkariteltta kohoaa tänä vuonna keskelle kaupunkiluontoa Keskuspuistoon. Torstaina 6.6. klo 9.30-14 teltan äärellä puhutaan luontoasioista, dekkareista ja kirjallisuudesta muutoinkin.

Päivän teemana on Älä riko luontoa! Tapahtuma soveltuu kaikenikäisille luontoa, lukemista tai pelaamista rakastaville.

  • myynnissä poistodekkareita edullisesti
  • myynnissä lastenkirjoja puoli-ilmaiseksi
  • mukana Ama-nalle ja luontomaskotti
  • pelataan, kuunnellaan dekkarinovelleja, luetaan satuja
  • Päiväkotibussi

Mukana Pohjois-Kymen Luonto ja Kouvolan avoin varhaiskasvatus

Keskuspuistossa on kanssamme Pohjois-Kymen Luonto ry kertomassa omasta toiminnastaan luonnon hyväksi ja liiton muista ajankohtaisista asioistaan. Pohjois-Kymen Luonto ry:n osastolla on mukana myös  Luonto-Liiton toimintaryhmä Kaasu, joka on erikoistunut lasten luontotoimintaan.  Heidän yhteinen maskottinsa puuhailee lasten kanssa sekä kertoo luonnon merkityksestä meille kaikille.

Myös Kouvolan avoin varhaiskasvatus osallistuu Dekkaripäivien salaperäisiin seikkailuihin aamupäivän ajan klo 9.30-12. Keskuspuistoon hurauttaa päiväkotibussi, ja tässä Päiväkotibussin toiminta-aamupäivissä on kotona oleville lapsiperheille luvassa liikkumista, ihmettelyä ja tutkimista niin bussin sisällä kuin ulkosalla. Lapsiperheet voivat käyttää maksutta bussin sisällä olevia palveluja kuten syödä eväitä, vaihtaa vaippa tai tulla vain hetkeksi istumaan ja lepäämään.

DSC01038.gif

Myynnissä poistokirjoja, pelaamista ja ääneen lukemista

Tule pelaamaan puistossa ja pääkirjaston kohdilla Pokémon Go Lure Party -peliä. Dekkaripäivien työryhmä lukee otteita vuosien saatossa päivillä julkaistuista novellikokoelmista, mutta uusin kirja pidetään vielä visusti kirjaston holvissa odottamassa perjantai-iltana 7.6. klo 18 alkavaa julkistamishetkeä.

Tapahtumaan luo tunnelmaa jännittävä musiikki ja mukana kuullaan äänitteeltä esimerkiksi Julius Keisari & DR JJ:n dekkariräppi vuodelta 2017. Kirjaston Ama-nalle lukee paikalle tulleille lapsille aivan pikkuisen jännittäviä tarinoita.

Dekkariteltassa on myynnissä kirjaston poistodekkareita edullisesti euron hintaan ja lastenkirjallisuutta saa omakseen vain 50 sentillä.

Tule viettämään kanssamme mukavaa luontopäivää ja hakemaan mukaasi Dekkaripäivien ohjelma.

Älä riko luontoa - Dekkariteltta kohoaa Keskuspuistoon
torstaina 6.6.2019 klo 9.30-14
Kouvolan keskustassa, lähellä pääkirjastoa
Tulkaa joukolla mukaan viettämään luontopäivää!

Päivitetty 10.5. avoimen varhaiskasvatuksen osuudella.