novellikilpailut

6 Huh 2011

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille. Kirjaan valittiin 20 novellia. Samat novellit lähtevät myös päätuomarin arvioitaviksi. Hän päättää kolmesta palkittavasta huhtikuun lopussa. Kaikille jatkoon päässeille on ilmoitettu. Eli jos et ole saanut sähköpostiviestiä tai puhelinsoittoa, novellisi ei päässyt jatkoon.

26 Huh 2010

Kommentteja ja kysymyksiä on sivulle tullut useita. Tässä vastauksia:

- Myös kolmelle palkittavan novellin kirjoittajalle on ilmoitettu.

- Pisteet annetaan henkilökohtaisen arvion ja lukukokemuksen mukaan. Siten jokainen pistekeskiarvo kuvaa sitä, miten juuri nämä lukijat tässä kontekstissa tekstin kokivat. Eli huono pisteluku ei automaattisesti tarkoita huonoa tekstiä. Sama novelli voisi menestyä jossain toisessa kilpailussa paremmin.

6 Kes 2009

   Kouvolan dekkarinovellikilpailu 6
                    - Murhattu mieli -
    

     1)     Kouvolan Dekkaripäivät julistaa avatuksi  kuudennen valtakunnallisen dekkarinovellikilpailun. Kilpailun teema on Murhattu mieli. Kilpailun tarkoitus on rohkaista kirjoittajia kertomaan tilanteista, joissa ihmisen elämänilo, omanarvontunto ja itsetunto on tuhottu tai tuhoutumassa. Ja siitä, miten tällaisiin tilanteisiin ajaudutaan, onko niistä ulospääsyä, mitä voi tapahtua?

2 Kilpailu on avoin kaikille.

Tilaa syöte RSS - novellikilpailut