Koskinen, JP

Pikavippifirmat juoksevat rahojensa perässä

JP Koskinen, Kesäkuun kalmantanssi. CrimeTime 2020.

 

JP Koskinen jatkaa Hämeenlinnaan sijoittuvaa kuukausisarjaansa, jossa Arosuon suku on edelleen keskiössä. Kalevi Arosuo johtaa yksityisetsivän toimistoaan, ja hänen apulaisenaan häärää tämän siskon poika Juho Tulikoski. Kirjan alussa he saavat tehtäväkseen etsiä kadonnutta Janne Ikävalkoa.

 

Huhtikuussa selvitetään Caramerin suvun salaisuuksia

JP Koskinen, Huhtikuun hiipuva rakkaus.  CrimeTime 2018

JP Koskisen kuukausisarja on edennyt huhtikuuhun. Etsiväkaksikko Kalevi Arosuo ja hänen sisarenpoikansa Juho Tulikoski selvittelevät uusia hämeenlinnalaisia rikoksia.

Nyt selvityspyyntö tulee Caramerin suvusta. Siellä 92-vuotias matriarkka Amanda on vuosikymmeniä pitänyt suvun ohjia ja omaisuuttakin hallussaan, mutta nyt alkavat nuoremmat ounastella, että muutoksen olisi tapahduttava.

Veristä menoa mielisairaalassa
JP Koskinen, Paholaisen vasara. Helsinki-kirjat 2011.
 

Paholaisen vasarassa ollaan pääosin suomalaisessa mielisairaalassa, jossa voi tapahtua monenlaista. Esimerkiksi Lauri-niminen potilas elää vahvasti keskiaikaa ja taistelee tuon ajan taisteluja. Lauri väittää olevansa 1400-luvulla elänyt prinssi Vladislaus. Muhamettilaiset uhkaavat Eurooppaa, ja tarvitaan uskonsotureita puolustamaan kristinuskoa. Vladislaus heiluttaa miekkaa soturina.
 

Tilaa syöte RSS - Koskinen, JP