Häkämies, Kari

10 Kes 2018

Häkämies väistelee tärkeimpiä aiheitaan

Kari Häkämies, Kaksoiselämää. Teos 2017.

Kaksoiselämää sijoittuu pääosin Helsinkiin, mutta myös Turku on vahvasti mukana. Turussa on ”pitkien puukkojen yönä” 1990-luvun alussa tehty merkittäviä kauppoja. Nämä kaupat vaikuttavat ihmisten toimintaan vielä tänäänkin.

Ritvan dekkariarvostelut: 
13 Jou 2014

Vallan ytimeen ei tällä kertaa menty

Kari Häkämies, Erään yhtiön murha. Teos  2014.

Kari Häkämies kuljettaa uusimmassa kirjassaan rinnakkain monta tarinaa. Puhelinjätti Roccumin amerikkalainen toimitusjohtaja murhataan ja melko pian toinenkin yhtiön johtaja. Niinpä keskusrikospoliisin murharyhmän päällikkö Heikki Söder kumppaneineen pääsee töihin.

Ritvan dekkariarvostelut: 
11 Tou 2012

Mediamylläkän läpikäynti jättää syvät arvet
Kari Häkämies, Poliittinen ruumis. Crime Time 2012.
 

Kari Häkämiehen kolmas dekkari kuvaa paitsi tuttuja poliiseja Söderiä ja Jorosta sekä eduskunnasta pudonnutta ja kaikenlaisen konkurssin tehnyttä lääkäriä Jaakko Raskia. Raski on työlääntynyt valelääkärijupakassa saamaansa mediakohteluun ja aikoo kostaa toimittajalle. Tosin en oikein uskonut, että lääkäri kostaisi kuvatulla tavalla.
 

Ritvan dekkariarvostelut: 
24 Kes 2011

Raha ja valta risteilevät Häkämiehen toisessa 
Kari Häkämies, Presidentin murhe. Teos 2011.
 

Kari Häkämiehen toinenkin dekkari pyörii vallan kammareissa. Suomen toisen naispuolisen presidentin Kaarina Saarron aviomies Sakari Kolari on kadonnut. Hieman aikaisemmin on Kotkasta löytynyt islantilaisen pankkiirin ruumis. Poliisit löytävät yhteyksiä kadonneen Sakari Kolarin ja islantilaisen väliltä. Myös venäläisiä näyttäisi sotkeutuneen sekä islantilaisen että suomalaisen asioihin.
 

Ritvan dekkariarvostelut: 
Tilaa syöte RSS - Häkämies, Kari