Bruun, Staffan

6 Lok 2014

Piinapenkki vie jalat alta mahtimiehiltäkin

Staffan Bruun, Murhastudio. Crime Time 2014.

Murhastudio kertoo Piinapenkki-nimisestä televisio-ohjelmasta, jossa toimittaja Burt Kobbart panee julkisuuden henkilöt koville. Hänen piinapenkkiinsä istuvat muun muassa Timo Soini ja Björn Wahlroos, ja mitä heille oikein tapahtuukaan?

Ritvan dekkariarvostelut: 
28 Tou 2008

2000-luvulla kirjailijan ote vankistuu

Pizza al-Qaidassa Staffan Bruunin päähenkilö Burt Kobbat elää jo suhteellisen säntillistä elämää. Hän joutuu sattumalta vastuuseen 5-vuotiaan pojan hyvinvoinnista, joten kotityöt ja muun muassa ruuanlaitto tulevat Kobbat`lle tutuksi.

Vaimo Gun on edelleen ulkomailla ja riiustelee siellä amerikkalaispoliitikon kanssa. Burt puolestaan ihastuu sosiaalitäti-Rauhaan, jonka kanssa he yhdessä pitävät huolta Ali-pojasta.

Burt kirjoittaa juttujaan samalla kun Ali leikkii makuuhuoneessa.

Ritvan dekkariarvostelut: 
28 Tou 2008

Staffan Bruunin 1990-luvun kirjat seikkailukirjoja

Staffan Bruunin toimittajatutkija Burt Kobbat muistuttaa jollain tavoin Reijo Mäen Jussi Varesta. Burt seikkailee tosin Turun sijasta Helsingin kapakoissa ja yrittää saada leipänsä Huvudstadsbladetin toimittajana. Burt on naimisissa, mutta vaimo luennoi jatkuvasti ulkomailla, joten Burt on käytännössä kesäleski. Burt käyttää surutta leskeyttä hyväkseen.

Ritvan dekkariarvostelut: 
Tilaa syöte RSS - Bruun, Staffan