Nesser, Håkan

Tapaus G päättää Van Veeteren -sarjan
Håkan Nesser, Tapaus G - murha menneisyydessä. Tammi 2009.
 

Tapaus G on tavallaan kaksiosainen kirja. Ensimmäinen osa tapahtuu vuonna 1987, jolloin rouva Barbara Hennan löydetään tyhjästä uima-altaasta kuolleena. Ilmeisesti hän on pudonnut sinne tai pudotettu. Aviomies Jaan G. Hennan on pääepäilty, sillä rouvalle on tehty kuukautta aikaisemmin yli miljoonan henkivakuutus, jonka edunsaaja on aviomies.
 

Mikä murtaa miehen itsetunnon?

Håkan Nesser, Pääsky, kissa, ruusu ja kuolema.Tammi 2008.
 

Håkan Nesserin vuonna 2008 suomeksi julkaistussa kirjassa Pääsky, kissa, ruusu ja kuolema mellastaa sarjamurhaaja. Hän on mies, jolla mitä ilmeisemmin on ongelmia itsetuntonsa kanssa. Hän ei kestä sitä, että naiset sanovat hänelle ei. Jonkin verran Nesser avaa miehen menneisyyttä, kotitaustaa ja etenkin suhdetta äitiin.
 

Seksi tappaa ja tapattaa Håkan Nesserin dekkareissa
Håkan Nesser, Munsterin juttu. Tammi 2004, Håkan Nesser, Komisario ja hiljaisuus. Tammi 2004, Håkan Nesser, Kotiinpaluu. Tammi 2001, Håkan Nesser, Kotiinpaluu. Tammi 2001, Håkan Nesser, Syntymämerkki. Tammi 2002.

Ruotsalainen dekkarikirjailija Håkan Nesser on uusimmassa suomennetussa kirjassaan ”Munsterin juttu” päästänyt pitkäaikaisen rikostutkijansa Van Veeteren virkavapaalle. Niinpä kirjan juttuja tutkii intendentti Munster joukkoineen.

Tilaa syöte RSS - Nesser, Håkan