Nuotio, Eppu

Taulun perässä pitkin Eurooppaa

Eppu Nuotio-Pirkko Soininen, Nainen parvekkeella. Bazar 2016.

Nainen parvekkeella tapahtuu Pariisissa ja Suomessa pääosin vuonna 2015. Pariisissa asuva Salome Virta lähettää sähköposteja Helsingissä asuvalla Arvo Samuel Joenmaalle, joka vastaa hänelle. He keskustelevat Albert Edelfeltin maalauksesta Nainen parvekkeella ja sen luonnoksista.

Katoamisia ja hometalon ahdinko
Eppu Nuotio, Loppu. Otava 2011.
 

Loppu-kirjan kansilehden mukaan Loppu on Pii Marin –trillerien loppu, päätösjakso eli kuudes osa. Tummaihoinen toimittaja Pii Marin on opettanut suomalaisia sietämään maahanmuuttajia esiintymällä jopa televisiossa. Pii Marin on toiminut myös lähellä poliisia ja siten ollut mukana rikosjutuissa. Poliisista tulee hänelle myös avomies.
 

Kun tosi-tv on liian tosi

Eppu Nuotio jatkaa toisessa dekkarissaan edellisen eli Mustan henkilöillä. Musta toimittaja Pii on pääroolissa, ylen muu edellisestä kirjasta tuttu toimituskunta pyörii sekin jonkin verran kuvioissa mukana. Poliisikomisario Juha Heino johtaa edelleen paikallista poliisia.

Toimittaja-Pii pelon kahleissa

Eppu Nuotion kirjassa on musta tv-toimittaja. Toimittaja on vienyt naamansa myös ruutuun, mikä on aiheuttanut pahennusta tietyissä piireissä. Niinpä toimittajaa on alettu kammeta pois toimituksesta. Toimitus on saanut uhkauksia, painostusta. Kirjan alkaessa musta toimittaja Pii on siirretty maakuntatoimitukseen.

Tilaa syöte RSS - Nuotio, Eppu