Nuotio, Eppu

15 Kes 2017

Taulun perässä pitkin Eurooppaa

Eppu Nuotio-Pirkko Soininen, Nainen parvekkeella. Bazar 2016.

Nainen parvekkeella tapahtuu Pariisissa ja Suomessa pääosin vuonna 2015. Pariisissa asuva Salome Virta lähettää sähköposteja Helsingissä asuvalla Arvo Samuel Joenmaalle, joka vastaa hänelle. He keskustelevat Albert Edelfeltin maalauksesta Nainen parvekkeella ja sen luonnoksista.

Ritvan dekkariarvostelut: 
24 Hei 2011

Katoamisia ja hometalon ahdinko
Eppu Nuotio, Loppu. Otava 2011.
 

Loppu-kirjan kansilehden mukaan Loppu on Pii Marin –trillerien loppu, päätösjakso eli kuudes osa. Tummaihoinen toimittaja Pii Marin on opettanut suomalaisia sietämään maahanmuuttajia esiintymällä jopa televisiossa. Pii Marin on toiminut myös lähellä poliisia ja siten ollut mukana rikosjutuissa. Poliisista tulee hänelle myös avomies.
 

Ritvan dekkariarvostelut: 
Ritvan dekkarinurkan dekkariarvostelut: 

Potut pottuina ajattelee Maksun kostaja

Eppu Nuotio, Maksu. Otava 2008

Maksu kertoo vauvan sieppauksesta ja nuoren miehen mukiloinnista sekä tietenkin siitä kuinka poliisi näitä rikoksia selvittää. Samalla liikutaan paikallisessa ylen toimituksessa, jossa Nuotion vakihenkilö musta toimittaja Pii avustaa juttujen teossa.

12 Tou 2008

Toimittaja-Pii pelon kahleissa

Eppu Nuotion kirjassa on musta tv-toimittaja. Toimittaja on vienyt naamansa myös ruutuun, mikä on aiheuttanut pahennusta tietyissä piireissä. Niinpä toimittajaa on alettu kammeta pois toimituksesta. Toimitus on saanut uhkauksia, painostusta. Kirjan alkaessa musta toimittaja Pii on siirretty maakuntatoimitukseen.

Ritvan dekkariarvostelut: 
Tilaa syöte RSS - Nuotio, Eppu