Numminen, Juha

Murhavyöry Pyhäsaaren kunnassa

Juha Numminen, Ystävä sä lapsien. Crime Time 2015.

Monisäikeinen juoni nousee päärooliin Juha Nummisen uusimmassa dekkarissa. Tapahtumat sijoittuvat Pyhäsaaren kuntaan, jonnekin lännen suunnalle. Kirjan alussa roihuaa suorastaan kaksi murhapolttoa, joissa kuolee yhteensä kolme henkilöä, ja näiden lisäksi ihmisiä myös ammutaan. Lisäksi pohditaan nuoren Kaisan katoamista, hän on ollut kadoksissa viisi vuotta.

Miksi Suomen ja Venäjän suhteet pitää saada räjähdyspisteeseen?
Juha Numminen, Räjähdyspiste. Crime Time 2011.
 

Räjähdyspiste kuvaa Suomessa asuviin tai Suomessa matkaileviin venäläisiin kohdistuvia terroritekoja. Näitä tapahtuu yksi toisensa jälkeen, mikä saa Venäjän viranomaiset tietenkin hermostumaan. Herää kysymys, että onko venäläisvastaisuus Suomessa lisääntymässä?
 

Hulluus valloillaan lehtimaailmassa

Juha Numminen kuvaa uusimmassa kirjassaan aikakauslehden toimitusta ja kovaa peliä siellä. Jari Valle –niminen ”Näin on” lehden kohutoimittaja murhataan, joten Nummisen poliisit Kippo Kemppainen ja Sami Salakka saavat lähteä liikkeelle. Sekä poliisit että lukija saavatkin tutustua ”Näin on” lehden melko tuittupäiseen porukkaan.

Tuhannen kapakan kautta rikosten polulle

Juha Numminen on pitkänlinjan rikoskirjailija. Viime syksyn kirja Henkipatto kuvaa sensaatiolehtien toimittajaa Henrik Lahtista, joka rahanhimossaan eksyy kaltevalle pinnalle ja suorastaan henkirikoksen tekijäksi.

Henrik Lahtinen on ellellyt jotenkuten repimällä juttuja pikkujulkkisten mokista, eroista ja seksuaalisista paljastuksista. Hän on ollut haukkana paikalla, kun jollekin on käynyt huonosti tai kun joku on välttämättä tarvinnut julkisuutta vaikka minkälaista.

Tilaa syöte RSS - Numminen, Juha