Salo, Pekka

15 Tou 2020

Rikosnovelleja pitkin maailmaa

Pekka Salo, Kuningatar ruutuun E5. Pikkurikkeitä ja raskaita rikoksia. CrimeTime 2018.

 

Pekka Salon rikosnovellit käsittelevät todellakin alaotsikon mukaan monen sortin rikoksia ja joka puolella maailmaa. Useimmiten päähenkilö taitaa olla lentokentällä tai ainakin asua jossain hotellissa, josta hän lähtee suunnistamaan ja hänelle tapahtuu jotain.

 

Ritvan dekkariarvostelut: 
5 Tou 2008

Kansanedustajaa kiristetään pornokuvilla

Turkkilaisessa kytkennässä on hyvä aihe, julkisuuden henkilöön kohdistuva kiristys. Kokoomuksen menestyvä kansanedustaja Sinikka Cripsholm on hairahtunut Turkin-matkallaan nuoreen mieheen. Kyseessä on kuitenkin ollut ansa. Sänkykohtaus on valokuvattu ja nyt näillä kuvilla kiristetään kansanedustajaa.

Ritvan dekkariarvostelut: 
5 Tou 2008

Etelä-Afrikan poliisivaltion kynsissä

Puoli tuntia Durbanista on oikeastaan reportaasi Etelä-Afrikan tilanteesta ilmeisesti 1980-luvun lopulta. Suomalaiset seikkailijat on kutsuttu maahan sukeltamaan esiin salaperäistä aarretta. Käy ilmi, että Etelä-Afrikka on edelleen poliisivaltio, jossa etenkin ulkomaalaiset tutkitaan tarkkaan.

Ritvan dekkariarvostelut: 
5 Tou 2008

Tiikeripyton säikyttelee ihmisiä Helsingissä

Tiikeripytonissa Pekka Salo esittelee helsinkiläisen poliisikaksikon Kalevi Kylkiraudan ja Asko Yli-Lantin. Kylkirauta on jo viisissäkymmenissä ja haikailee lapsuutensa kahdeksanreikäisten huussien perään. Yli-Lantti sen sijaan on vasta nelissäkymmenissä, sortaa ärrää, kärsii heinänuhasta ja pukeutuu hyvin.

Ritvan dekkariarvostelut: 
5 Tou 2008

Moira tietää mikä miehiin tehoaa

Moira on tilattu Tanskasta Helsinkiin vauhdittamaan suomalaisten rakentajien neuvotteluja saudien kanssa. Moira hankkiutuu hotelliin saudiliikemiesryhmän läheisyyteen. Sopivassa vaiheessa Moiran vaatelaukun lukko antaa periksi ja koko komeus leviää hissin lattialle. Yhdessä saudijohtajan kanssa vaatteita kootaan takaisin laukkuun.

Ritvan dekkariarvostelut: 
Tilaa syöte RSS - Salo, Pekka