Noora Tyrmi Tampereelta voitti kirjoituskilpailun

Kirjailija Virpi Hämeen-Anttila julkisti Kouvolan dekkarinovellikilpailun voittajat ja kunniamaininnan saaneet Dekkaripäivillä perjantaina 13.8.21. Kilpailun voitti novellillaan Unhola Noora Tyrmi Tampereelta, toisen palkinnon sai novellillaan Hiljainen huuto Harald Arlander Espoosta ja kolmannen palkinnon novellilla Taunus Lasse Harjumaa Haukiputaalta.

Kunniamaininnan saivat Jessi Jokelainen, Marjo Kaikkonen, MIka Liimula, Helena Murtonen-Leppä, Janne Mäkelä ja Markku Pietikäinen.

Samalla julkaistiin parhaista novelleista koottu novellikokoelma Näkymätön vihollinen. Sitä voi nyt jälkeen päin ostaa Kouvolan kirjastosta ja tilata osoitteella: riitta.vuorinen@kouvola.fi

Ritva Sorvali

Paikallisen raadin pj.

Kommentit

Tekevälle sattuu. Korjaus tehty tekstiin.

t. Ritva Sorvali

Hei
Perinteeksi on tullut, että kilpailun tulosten julkistamisen yhteydessä julistetaan alkaneeksi seuraavan vuoden dekkaripäivien kilpailu. Miltä tulevaisuus näyttää? Onko vuodelle 2022 tulossa novelli- tai muu kilpailu?

Hei,

tällä hetkellä tiedossa ei ole uutta kilpailua, vaan kirjoituskilpailun suhteen pidetään tuumintataukoa. Tiedotamme sitten, jos kilpailu päätetäänkin myöhemmin avata.

-Anne