25 Tou 2018

Dekkariteltta ja Dekkarikulkue Manskilla

Kouvolassa tapahtuu jännittäviä asioita torstaina 7.6. Ensin kävelykatu Manskille kohoaa Kouvolan Dekkaripäiviä enteilevä kirjaston Dekkariteltta, jossa virittäydytään päivien tunnelmiin klo 10—15 välisenä aikana.

IMG_0015_4.jpg

Teltassa dekkarityöryhmä ja kirjastolaiset myyvät poistodekkareita puoli-ilmaiseksi euron kappalehintaan. Myyntipöydällä on lisäksi mustia dekkarikasseja, joihin on valmiiksi, ostajalle yllätykseksi sujautettu kaikenlaista dekkaripäiviin liittyvää tuotetta. Yllätyskassit sisältöineen saa omakseen viidellä eurolla.

Dekkarikulkue kiertelee kaupungilla

Perjantaina alkavista kaksipäiväisistä Dekkaripäivistä riemuitseva kirjastolaisista ja vapaaehtoisista muodostettu Dekkarikulkue kiertelee torstaina Kouvolan keskustassa kello 11.30—12.30.

dekkarikansa-juliste_teltta_kulkue_netti.jpg

Kulkue lähtee Kouvolan pääkirjastolta, etenee pitkin Salpausselänkatua Manskille ja piipahtaa aseman seudulla, jossa on esillä päivien näyteikkuna. Kulkue poikkeaa myös näyttäytymässä toriyleisölle ja jatkaa matkaansa kohti Kouvolan Teatteria, jossa Dekkaripäivät pyörähtävät käyntiin kirjamyynnillä perjantaina 8.6. kello 15 ja varsinaisella ohjelmaosuudella kello 17, jolloin kaupunginjohtaja Marita Toikka avaa päivät.

Kouvolan Dekkaripäivät on kirjaston järjestämä kaikille avoin ja maksuton tilaisuus. Kouvolan Dekkaripäivät pe—la 8.—9.6. Kouvolan Teatterin tiloissa.

Kuva: Tuija Hanski

Tapahtumapaikka: