Noora Jantunen loi päiville koskettavan ilmeen

Kouvolan kaupunginkirjasto on viime vuosina valinnut Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta opiskelijan avukseen luomaan Dekkaripäiville sen vuosittaisen teeman mukaisen graafisen ilmeen. Tänä vuonna tuohon tehtävään otettiin jo viime vuonna samassa tehtävässä toiminut 23-vuotias graafisen muotoilun linjan kolmannen vuosikurssin opiskelija Noora Jantunen.

-    Noora teki Dekkaripäivienpäivien työryhmään viime vuonna suuren vaikutuksen työllään, joten halusimme ottaa hänet uudelleen töihin tänäkin vuonna, toteaa Tuija Hanski kirjastosta. Mitäpä hyvää opiskelijaa turhaan vaihtamaan.

DSC00194_netti.jpg

Aateista aseisiin sai vähäeleisen kuvallisen ilmeen

Nooran tehtävänä oli toteuttaa päivien Aatteista aseisiin -teema kuvallisena ilmaisuna, ja tuloksena oli taas hieno graafinen ilme. Julisteessa kuvataan vähin elein ja tyylikkäästi se, mitä erilaisten ajatusmaailmoiden keskinäinen kohtaaminen pahimmillaan aiheuttaa.

Kun aatteiden vuoksi tartutaan aseisiin, ovat seuraukset tuskallisia. Nuori opiskelija onnistui kuvamaan tätä julisteessaan eleettömän tyylikkäästi.

On ilo ripustaa julisteita esille ja kutsua niiden avulla yleisö paikalle kesäkuussa Kouvolaan, iloitaan kirjastossa. Nooran luoma ilme toistuu myös kaikessa muissa tämän vuoden markkinointimateriaaleissa.

Kouvolan Dekkaripäivät 8.-9.6.2018 Kouvolassa Kouvolan Teatterin tiloissa

 

Tapahtumapaikka: