Kouvolan Dekkaripäivillä kävi noin 650 dekkarinystävää


Kaksipäiväiset Kouvolan Dekkaripäivät keräsi 650 henkilön yleisömäärän. Perjantaina Kouvola-talossa vieraili noin 300 ja lauantaina noin 350 dekkarien ystävää. Järjestäjinä olemme tyytyväisiä suosioon. Kiitämme esiintyjiä, yleisöä, kirjamyyjiä ja yhteistyökumppaneitamme.

Osta tai lainaa 100 rikollista raapaletta Kouvolan kirjastoista

Dekkaripäivien kirjoituskilpailun parhaista teksteistä koottu novellikokoelma julkaistu 100 rikollista raapaletta teki tapahtumassa hyvin kauppansa. Teos 100 rikollista raapaletta on lainattavissa ja myynnissä Kouvolan kirjastoissa maanantaista 12. kesäkuuta alkaen. Kirjaa myydään kirjastoissa 10 € kappalehintaan.

Voit myös tilata kirjan Kouvolan pääkirjastosta osoitteesta kirjasto(at)kouvola.fi. Kirjan myyntihinta on 10 € (sis. alv.  10 %) + postituskulut. Kirja laskutetaan jälkikäteen. Tilaustiedoissa tulee ilmoittaa tilattavan kirjan kappalemäärä, tilaajan etu- ja sukunimi, henkilötunnus (tai Y-tunnus) ja osoitetiedot.

100_rikollista_raapaletta.jpg

Tapahtumapaikka: 

Kommentit

Saadaanko kaikkien teokseen päässeiden novellien nimet ja tekijät tänne Dekkari päivien sivustoille?

Hei!

Raapalekirjaan päässeiden novellien nimet nimet on jo julkaistu täällä sivustolla jo maaliskuussa. Täytyy katsoa, milloin saamme tänne myös kirjan sisällyluettelon, jossa on tekijätkin.

Ritva

Hei,

Novellien nimet ja tekijät löytyvät tästä linkistä.