11 Tou 2016

Presidentti Halonen vierailee Kouvolan XX Dekkaripäivillä

TIEDOTE 11.5.2016
 

Presidentti Halonen saapuu Kouvolan XX Dekkaripäiville

Kouvolan Dekkaripäivien kaksikymmenvuotisjuhlan kunniaksi presidentti Tarja Halonen saapuu Kouvolaan. Ministeri Jari Lindström avaa Dekkaripäivät perjantaina 10.6. klo 17 ja siirtää puheenvuoron presidentti Haloselle, joka pitää tapahtuman juhlapuheen.

Dekkaripäivien teemana tänä vuonna on Dekkari yhteiskunnan peilinä. Perjantaina ratkeaa rikosaiheisen pienoisromaanikilpailun voittaja, jonka julkistaa kirjailija Matti Rönkä. Perjantaina lavalle nousevat myös kirjailijat Annamari Marttinen ja Jari Järvelä.

Lauantaina Dekkaripäivillä kuullaan muun muassa Elina Hirvosen, Pauliina Suden, Outi Pakkasen ja Antti Tuomaisen ajatuksia yhteiskunnan ja dekkarien suhteesta. Lauantaina vuoronsa saavat myös uuden polven dekkaristit sekä lukijan puheenvuoro. Suositussa kansantuomioistuimessa yleisön tuomittavaksi lasketaan tapaus ”Sitten kun isä kuolee...”

Dekkaripäiville on vapaa pääsy ja tapahtuma sopii kaikille kirjallisuudesta ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille. Luentojen ohessa on kirjamyyntiä. Ennen Dekkaripäivien avausta pidetään myös Jukka Behmin kirjan Viallinen valkaisuvoide julkistustilaisuus.

Tutustu ohjelmaan tästä linkistä.
 

Lisätietoa:

Ritva Sorvali
puh. 050 533 1144
ritva.sorvali(at)kouvola.fi