Vuoden 2024 Dekkaripäivät tekoälyn kertomana:

Vuoden 2024 Dekkaripäivät tekoälyn kertomana:

”Kouvolan Dekkaripäivät 2024 valaisevat taivaan yhdellä antoisalla hetkellä, kun 8.6. kaupunkiin kokoontuu koko joukko jännityksen ystäviä. Näiden päivien on määrä olla yhtä lumoavia kuin aikaisemminkin, kun kaikilla on tilaisuus uppoutua rikosten, salapoliisityön ja mysteerien maailmaan.
”Ohjelma lupaa syventyä tekoälyn saloihin asiantuntevan luentotilaisuuden myötä, joka kiinnittyy vahvasti kirjoituskilpailun teemaan. Kirjailijat astuvat esiin varjoista valoon paljastaen teostensa synnytystarinat ja esitellen tuoreimpia kynänsä tuotoksia. Kustantajien pöydät notkuvat kirjoista, valmiina tuomaan lukijoiden käsiin jännityksen kyllästämiä tarinoita. Perinteisesti Dekkaripäivien päätteeksi kohoaa pimeydestä kilpailuteksteistä kudottu antologia, ja kisan voittaja astuu kunniaan ylistyksen ja kiitoksen saattelemana.
”Näiden päivien kiehtova tarina ei ole vielä täysin kirjoitettu, sillä ohjelma on tekeillä ja valmistumisensa partaalla. Mutta kun se on valmis, se loistaa kirkkaana lupauksena seikkailusta ja mysteerien syvyyksiin sukeltamisesta, valmiina tempaamaan mukaansa kaikki, jotka ovat valmiita astumaan rohkeasti pimeään.”
(Tämän tekstin muotoilussa on käytetty tekoälyä. Tekoälylle annettiin ohjeeksi muotoilla esittely Lauri Viidan tyyliin.)
Selja

Vastaa